Δύναμη Προσφοράς | EMY ΛΙΒΑΝΙΟΥ
15383
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15383,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_hidden,vertical_menu_hidden_with_logo, vertical_menu_width_400,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Η Έμη Λιβανίου – Ζησιοπούλου είναι τις πιο γνωστές Δημοσιογράφους –Παρουσιάστριες της Ελληνικής τηλεόρασης.

Από το 2014 είναι Head Of Special Editions στο Huffpost.gr, μία από τις μεγαλύτερες Ηλεκτρονικές Εφημερίδες παγκοσμίως προβάλλοντας σημαντικές προσωπικότητες από όλο τον κόσμο.

Από το 2012 ξεκίνησε την εκδοτική της δραστηριότητα.


Πιο συγκεκριμένα, εκδίδει το Ετήσιο Λεύκωμα «Η Δύναμη της Προσφοράς», το οποίο προβάλει τους φιλάνθρωπους και τα ιδρύματα που επιτελούν κοινωφελές έργο.

Η Δύναμη Της Προσφοράς τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και μοιράζεται στις μεγάλες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα. Το Ετήσιο Λεύκωμα εμφανίζεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.dinamiprosforas.gr.

Έχει βραβευτεί πολλές φορές για την δράση της στον τομέα της προσφοράς και της αλληλεγγύης και είναι εκλεγμένο μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα» και του Σωματείου «Μαρία Κάλλας» αρμόδια για θέματα επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων.

Από 2009 και μέχρι σήμερα έχει δική της εκπομπή στον Ραδιοφωνικό Σταθμό του Δήμου της Αθήνας, Αθήνα 9.84, με τίτλο «Κερί και Λιβάνι».

Στα πλαίσια αυτής της εκπομπής φιλοξενεί σπουδαίες προσωπικότητες του πολιτικού, επιστημονικού και καλλιτεχνικού χώρου.

Ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα σαν Δημοσιογράφος – Παρουσιάστρια στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Mega (1998) και για τα επόμενα 5 χρόνια παρουσίασε Δελτία Ειδήσεων στους τηλεοπτικούς σταθμούς Antenna, Alter και Extra Channel.


Έχει παρουσιάσει Μεσημβρινά, Νυχτερινά και Κεντρικά Δελτία Ειδήσεων στα παραπάνω κανάλια.

Το 2003 άρχισε να παρουσιάζει την πρωινή εκπομπή «Κάθε Μέρα Καλημέρα» στον τηλεοπτικό σταθμό Star Channel.

Για τα επόμενα 6 χρόνια κάλυψε πάνω από 3.000 ρεπορτάζ στην Ελλάδα και το εξωτερικό ταξιδεύοντας στην Αμερική, την Ευρώπη, την Αφρική και την Μέση Ανατολή.

Το 2009 παρουσίασε την εκπομπή Ten στον τηλεοπτικό σταθμό Αlpha.
Το 2010 – 2013 παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στον τηλεοπτικό σταθμό Bluesky, καθημερινά.

Η Έμη Λιβανίου – Ζησιοπούλου είναι Νομικός, απόφοιτος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα κοινοτικού δικαίου στο πανεπιστήμιο Robert Shuman στο Στρασβούργο.

Άσκησε μάχιμη δικηγορία στην Αθήνα και στη συνέχεια αποφοίτησε από το «Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας» στην Αθήνα.
Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια δημοσιογραφίας στο Ινστιτούτο Leadership στην Washington.

Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

Έχει δύο παιδιά, τον Κωνσταντίνο 16 και την Αλεξάνδρα 14 ετών, αντίστοιχα.